ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ SIMPLY THE BEST CAMP TRAMPOLINE & TUMBLING & DMT 2024!

Έπεσε η αυλαία του Simply The Best Camp το Σάββατο 7/9/24 με απόλυτη επιτυχία. Οι αθλητές που συμμετείχαν είχαν την δυνατότητα να βιώσουν μία ολοκληρωμένη προετοιμασία, να χτίσουν την φυσική τους κατάσταση, να δουλέψουν καινούργιο ασκησιολόγιο και να χτίσουν αθλητικούς δεσμούς μεταξύ τους!

Η συνεργασία του Φοίνικα με το Sportcamp έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να δοκιμάσουν ασκήσεις και προγράμματα στα σύγχρονα όργανα, 4 Τραμπολίνο, 1 DMT, 1 Ακροβατικό Διάδρομο, αλλά και στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, κλειστό γυμναστήριο, γυμναστήριο με όργανα ενδυνάμωσης, πισίνα, ανοιχτά γήπεδα με χόρτο, γήπεδα με άμμο, να χτίσουν την ενδυνάμωση των αθλητών και την φυσική τους κατάσταση!

Επτά σύλλογοι συμμετείχαν στο Simply The Best Camp από όλη την Ελλάδα. Αθλητές και προπονητές από την Κρήτη, την Αμαλιάδα, την Λειβαδιά, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα έζησαν μαζί, έκαναν προπόνηση, διασκέδασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Simp;y the Best Camp 2025! Συμμετείχαν οι σύλλογοι, ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣΗ, ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΚΟΛ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, ΑΠΤΑΙΡΟΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Γ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συμμετείχαν στο Camp, αθλητές προπονητές, σύλλογοι και γονείς! Επίσης ευχαριστούμε το Sportcamp και όλο το προσωπικό του για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τους υπέροχους χώρους που μας διέθεσε ώστε οι αθλητές μας να έχουν τις καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτή η μεγάλη μεταφορά οργάνων, εθελοντές και όλα τα συνεργεία που δούλεψαν σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα! Τέλος αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις προπονήτριες μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαν τεράστια συμβολή στην επιτυχία αυτή!

Leave a comment

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο