Έγραψε ιστορία η Λίλα Κασάπογλου με την πρόκριση της στον Τελικό του Πανευρωπαϊκού Τραμπολίνο!

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Τραμπολίνο στην κατηγορία Senior ( ατομικό Γυναικών – Ανδρών) η Λίλα Κασάπογλου προκρίθηκε στον τελικό του ατομικού Τραμπολίνο και έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα του αθλήματος στην Ελλάδα! Η Λίλα Κασάπογλου κατέκτησε την 8η θέση στον Τελικό και έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στο όνειρο που οδηγεί στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι!

Η Λίλα Κασάπογλου έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Ρίμινι και συγκίνησε όλους όσους παρακολουθούν το άθλημα με την εμφάνιση της! Χωρίς χορηγούς και με μόνη βοήθεια από την Ε.Γ.Ο. που στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της, αλλά και την ομάδα της ( προπονητές – γυμναστές -φυσιοθεραπευτές – ψυχολόγος) καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται να φέρνει μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα!

α

Με την προπονήτρια της Ράνια Ρούτση έχουν φτιάξει ένα πλάνο δουλειάς που στόχο έχει να την οδηγήσει στην Ολυμπιάδα το 2024, που είναι και ο μεγαλύτερος στόχος για κάθε αθλητή. Η Λίλα Κασάπογλου με την απόδοση της αυτή, με συγκεντρωμένη δουλειά, με πίστη στον στόχο της με την στήριξη της Ε.Γ.Ο., όλων εσάς που στέκεστε δίπλα της, αλλά και την στήριξη ενός χορηγού τότε η πρόκριση στις 16 αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πάρα πολύ κοντά!

Leave a comment

Αθλήματα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο