Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης η καλοκαιρινή γιορτή του Φοίνικα!

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Φοίνικα! Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα που είχαν ετοιμάσει με τις προπονήτριες τους και να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στον Φοίνικα, για την αγάπη και την στήριξη σας στους αθλητές-αθλήτριες και προπονήτριες μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΠΕΑΠ και στην Πρόεδρο κ. Κική Νικολαροπούλου για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου Πεύκης. Σεβόμενοι το Γήπεδο της πόλης μας χρησιμοποιήσαμε όλα τα απαραίτητα υλικά για την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτηση των οργάνων ώστε να μην προκαλέσουμε την παραμικρή φθορά στο παρκέ! Επίσης καθαρίσαμε πριν την έναρξη της Γιορτής μας και μετά το τέλος ωστε να είναι έτοιμο προς χρήση!

Οι 5 από τους 7 Υποψήφιους Δημάρχους της Πόλης μας, παραβρέθηκαν στην Γιορτή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Μάριος Ψυχάλης, Παναγιώτης Ιωάννου , Γρηγόρης Λέων, Νικηφόρος Κωνσταντίνου και Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη που μοίρασε σπόρους σε όλα τα παιδιά του Φοίνικα! Και οι 5 αξιόλογοι, σε έναν σύντομο χαιρετισμό ανέφεραν κάποιες θέσεις τους για τον αθλητισμό στην Πόλη μας και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους στον Φοίνικα! Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους καλό Αγώνα και να δώσουν ιδιαίτερη βάση στον αθλητισμό μέσα από το πρόγραμμα τους!

Καλή δύναμη και σε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που ήρθαν στην εκδήλωση μας!

Leave a comment

Αθλήματα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο