Στο κατάμεστο από κόσμο Γυμναστήριο μας η κοπή Πίτας του Φοίνικα!

Κυριακή 12/02/23. Σε μια μεγάλη εκδήλωση , σε ένα κατάμεστο από κόσμο Γυμναστήριο, με πολύ συναίσθημα και αγάπη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φοίνικα!

Στο πρόσωπο της κ. Άννας Γιγίνη ο Γ.Σ Φοίνικας βράβευσε την οικογένεια Γιγίνη για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια της στην δημιουργία του Γυμναστηρίου μας! Την βράβευση έκανε η Λίλα Κασάπογλου!

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση μας!

Οι βραβεύσεις των προπονητριών μας!

Προπονήτριες -παιδαγωγοί δίνουν τον καλύτερο ευατό τους καθημερινά στα παιδιά μας! Τις ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια προσφορά τους στον Φοίνικα!

Λίλα Κασάπογλου, Ελένη Λεγάτου, Βιβή Ζαφειρείου. Αναστασία Παπαλεξίου, Ιωάννα Φωσκόλου, Ελεάνα Καρυοφύλλη και φυσικά την προπονήτρια της Λίλας, Ράνια Ρούτση!

Λίλα Κασάπογλου
Ελένη Λεγάτου
Αναστασία Παπαλεξίου
Ιωάννα Φωσκόλου
Ιουλία Παλαμάρα

Ο Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος στην εκδήλωση μας, βράβευσε τις αθλήτριες τις Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου και Αγγελική Καλπαξή για τις διεθνείς επιτυχίες τους το 2022 καθώς και τους προπονητές τους Αρτούρ Γιερεμιάν και Ράνια Ρούτση!

Οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών μας! Αξίζουν πολλά

Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που καθημερινά δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για την πρόοδο τους σε σχολείο και γυμναστήριο αλλά παράλληλα κρατούν ψηλά αξίες, συμπεριφορές και πρότυπα !

κ. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη
κ. Παναγιώτης Ιωάννου
κ. Μάριος Ψυχάλης

Η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Κική Νικολαροπούλου παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας και αφού μας ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, βράβευσε τον Πρωταθλητή μας Θάνο Μανασάκη και έκοψε το κομμάτι του ΠΕΑΠ!

Οι άνθρωποι του Τραμπολίνο που χρόνια βρισκόμαστε μαζί στους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους!

Βαγγέλης Κολοζάκης Πρόεδρος Κριτών Τραμπολίνο
Ελένη Τουλουμενίδου ΑΚΟΛ Λειβαδιάς
Τάσος Καλπαξής Δας Δραπετσώνας
Αρτούρ Γιερεμιάν προπονητής Τραμπολίνο Δας Δραπετσώνας
Αγγελική Καλπαξή Πρωταθλήτρια Τραμπολίνο Δας Δραπετσώνας
Απόστολος Κουταβάς Πρωταθλητής Ευρώπης στο Τραμπολίνο

Στον δύσκολο δρόμο μιας Ολυμπιακής Προετοιμασίας η φυσιοθεραπεία είναι σχεδόν καθημερινότητα. Η Λίλα Κασάπογλου έχει συμπαραστάτη σε αυτήν την πορεία την Δόμνα Τζανέα και το PHYSIOWORKS στην Πεύκη Λεωφ. Ειρήνης 17! ‘Ένα εκπληκτικό και οργανωμένο κέντρο φυσιοθεραπείας που είναι δίπλα στην Λίλα εδώ και πολλά χρόνια!

Οι εθελοντές μας αλλά και οι γονείς που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν, έδωσαν και την ψυχή τους σε αυτήν την εκδήλωση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα!

Leave a comment

Αθλήματα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο