Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, Ακροβατικού Διαδρόμου και DMT 2024, Αμαλιάδα!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, Ακροβατικού Διαδρόμου και DMT 2024, Αμαλιάδα!

Συγκομιδή 5 χρυσά Μετάλλια, 5 Ασημένια και 5 Χάλκινα, 4 βήματα πιο ψηλά από πέρυσι, ανεβάζοντας τον πήχη για το 2025, ξεκινώντας τον προγραμματισμό από σήμερα κιόλας!

Δουλεύουμε το σήμερα, χτίζουμε το αύριο και προγραμματίζουμε τον τρόπο να ανέβουμε πιο ψηλά.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες και όλους του αθλητές και αθλήτριες μας που συμμετείχαν. Από την Λίλα Κασάπογλου, που έκλεισε 20 χρόνια αγώνες, 20 χρόνια στην κορυφή του αθλήματος με ήθος και αξιοπρέπεια, 20 χρόνια στο Βάθρο των Νικητών δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά να έχουν τέτοιο πρότυπο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τις αθλήτριες της κατηγορίας Γυναικών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα αγωνίσματα. Αξίζουν πολλά Μπράβο και συγχαρητήρια για την ομάδα των Εφήβων και τα μετάλλια που κατέκτησε. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Κορασίδων για τον αγώνα τους και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία! Μεγάλη επιτυχία για τον Φοίνικα το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδες Β στον Ακροβατικό Διάδρομο ανοίγοντας τον δρόμο για το 2025. Αξίζουν πολλά Μπράβο στα μικρά κορίτσια μας που ακολούθησαν την Αποστολή και έδωσαν το καλύτερο κάθε ημέρα!

Τίποτα όμως δεν γίνετε στην τύχη και τίποτα δεν γίνετε από μόνο του! Αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια στις Προπονήτριες μας για το αποτέλεσμα αυτό αλλά και για την δουλειά που κάνουν καθημερινά στον Φοίνικα για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα!

Ο κόσμος μας και σε αυτό το ταξίδι στάθηκε δίπλα μας, μας ενίσχυσε, μας βοήθησε και έγινε ένα με την ομάδα! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Συνεχίζουμε να γράφουμε την Ιστορία μας…

Leave a comment

Contact Information

Address Agias Irini Chrysovalantou 43, Lykovrisi

Phone Numbers: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

en_GBEnglish
Skip to content