6 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο 2022!

Εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο 2022 που διεξήχθη στον Μαραθώνα στις 7-8 Μαΐου, προσφέροντας σε θέαμα και επιδόσεις με τις εμφανίσεις τους! Το αποτέλεσμα μοναδικό, 6 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο και δίκαια γνώρισαν την αποθέωση από τους πολλούς φίλους και γονείς των αθλητών μας, που έδωσαν βροντερό παρόν στον Μαραθώνα!

Η Λίλα Κασάπογλου ήταν για μία ακόμη φορά συγκλονιστική και με ένα πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 14.00 κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και δήλωσε έτοιμη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Ρίμινι της Ιταλίας! Την απονομή στην Λίλα Κασάπογλου έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος. Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε και στο DMT στην κατηγορία Γυναικών και δίκαια αποθεώθηκε από όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα!

Ο Θάνος Μανασάκης κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο στο Τραμπολίνο στην κατηγορία Παίδων και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει και είναι έτοιμος για πολύ υψηλές πτήσεις! Ο Θάνος Μανασάκης κατέκτησε και το Χάλκινο Μετάλλιο στο DMT!

  • Ο Δημήτρης Μενιδιάτης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων στο DMT και απέδειξε ότι είναι σε ανοδική πορεία μετά την αποχή από τις προπονήσεις. Επέστρεψε δυνατός και στο Τραμπολίνο αφού πέρασε 2ος στον Τελικό, άλλα ένα μικρό λάθος του στέρησε μία θέση στο βάθρο.
  • Δύο φορές Χρυσή η ομάδα Παίδων αφού κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Τραμπολίνο αλλά και στο DMT δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το μέλλον είναι εδώ! Άγγελος Μανωλόπουλος, Δημήτρης Τσιγάρας, Δημήτρης Μενιδιάτης και Θάνος Μανασάκης η Χρυσή Τετράδα που σάρωσε τα Χρυσά Μετάλλια!
  • Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε στο DMT στην κατηγορία Νεανίδων η Κωνσταντίνα Πετρουτσάτου και έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο άθλημα! Στο Τραμπολίνο πέρασε στον τελικό έχοντας την 5η καλύτερη βαθμολογία και κατέκτησε την 7η θέση!
  • Στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο το δίδυμο Μενιδιάτης – Μανασάκης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Ανδρών και το δίδυμο Τσιγάρας – Μανωλόπουλος την 6η θέση!
  • Στην κατηγορία Γυναικών το δίδυμο Κτόρη – Τριανταφύλλου κατέκτησε την 8η θέση!

  • Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν με δύναμη ψυχής και πίστη στις δυνατότητες τους και έφεραν στον σύλλογο μας αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα από Μετάλλια και από επιδόσεις!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλο το προπονητικό Team της ομάδας, Ράνια Ρούτση, Λίλα Κασάπογλου, Βιβή Ζαφειρίου, Απόστολο Κουταβά, Κυριακή Ευαγγελάτου, Δήμητρα Τόλη και Δημήτρη Τσιμένη, Ελένη Λεγάτου!

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας για το βροντερό παρόν και την στήριξη του στην Ομάδα !Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας με δύναμη και φωνή!

Όλη η ομάδα μετά τους αγώνες γιόρτασε αυτήν την μεγάλη επιτυχία σε ταβέρνα του Μαραθώνα με πολύ κέφι, καλό φαγητό και εκπληκτική διάθεση!

Leave a comment

Contact Information

Address Agias Irini Chrysovalantou 43, Lykovrisi

Phone Numbers: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

en_GBEnglish
Skip to content