Δύο Χάλκινα Μετάλλια για τους αθλητές μας στο Διεθνές Κύπελλο στην Πράγα!

Με 2 χάλκινα μετάλλια έκλεισε το Διεθνές Κύπελλο Τραμπολίνο στην Πράγα για τους αθλητές μας που συμμετείχαν. Η Λίλα Κασάπογλου, αφού πέρασε 2η στον τελικό, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών! Ο αγώνας αυτός ήταν ένα τεστ για την αθλήτρια μας και της Εθνικής μας ομάδος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο τον Νοέμβριο στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο το δίδυμο Θάνος Μανασάκης – Δημήτρης Μενιδιάτης κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην παρθενική τους διεθνή εμφάνιση!

Ο Θάνος Μανασάκης στο ατομικό Τραμπολίνο πέρασε 2ος στον Τελικό της κατηγορίας του και κατετάγη τελικά 5ος αφού ένα λάθος στην προσγείωση του του στέρησε το μετάλλιο! Ο Δημήτρης Μενιδιάτης στο υποχρεωτικό του πρόγραμμα είχε την 2η καλύτερη βαθμολογία αλλά ένα λάθος στο ελεύθερο πρόγραμμα του στέρησε την πρόκριση του στην τελική οκτάδα!

Το σημαντικό για τους αθλητές μας ήταν ότι στάθηκαν επάξια στην πρώτη έξοδο εκτός συνόρων, απέκτησαν διεθνή εμπειρία και έδειξαν έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα τους!

Αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια στις προπονήτριες μας Ράνια Ρούτση, Βιβή Ζαφειρείου αλλά και στην Λίλα Κασάπογλου για αυτήν την μεγάλη εμφάνιση των αθλητών μας και την άψογη προετοιμασία των αθλητών μας!

Leave a comment

Αθλήματα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο