Κυπελλούχοι Ελλάδος 2022 στο Τραμπολίνο η Λίλα Κασάπογλου και ο Θάνος Μανασάκης, χάλκινο μετάλλιο ο Αχιλλέας Μενιδιάτης!

Άλλη μία χρυσή σελίδα έγραψαν οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος Τραμπολίνο 2022 στο Κερατσίνι, όπου συμμετείχαν οι 10 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα σε κάθε κατηγορία.

Η Λίλα Κασάπογλου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στην κατηγορία Γυναικών με βαθμολογία 52,690 και έδειξε έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο τον Νοέμβριο στην Σόφια της Βουλγαρίας!

Κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία παίδων ο Θάνος Μανασάκης με 2 εκπληκτικά προγράμματα κατέκτησε επάξια το Κύπελλο με βαθμολογία 88.630!

Χάλκινο Μετάλλιο για τον Αχιλλέα Μενιδιάτη στην κατηγορία Παμπαίδων Α με βαθμολογία 80.150 έδειξε έτοιμος για την αλλαγή κατηγορίας το 2023!

Συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος και από τον αθλητή μας Άγγελο Μανωλόπουλο στην κατηγορία Παίδων με βαθμολογία 75,980 κατακτώντας την 5η θέση! Άτυχος του αγώνα ο Δημήτρης Μενιδιάτης που στο τελευταίο πάτημα της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες μας Ράννια Ρούτση, Βιβή Ζαφειρίου και στην Λίλα Κασάπογλου για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που πάντα είναι κοντά μας και μας στηρίζει!

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με επόμενη στάση το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Σόφια της Βουλγαρίας!

Leave a comment

Αθλήματα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 43, Λυκόβρυση

Τηλέφωνα: 2102844768 – 694 585 1889

Email: [email protected]

© 2024 Φοίνικας. All Rights Reserved. Website by Hellas Web

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο